Ju keni ardhur në vendin e duhur!

MEGAPLLAST është firmë evropiane me përvojë shumëvjeçare dhe tradita në prodhimin e llojeve të ndryshme të pasqyrave. Në prodhimin përdoren arritjet e fundit të teknologjive të larta, që sigurojnë një cilësi të lartë të prodhimt tonë. Mbulesa reflktuese është vendosur në vakuum të lartë nëpërmjet avulimit në kushte të vakuumit-termik mbi një sipërfaqe nga PMMA të modifikuar me plazmë-kimike. Mbulesa është me veti të larta të reflektimit, me adezion shumë të mirë dhe trashësi të kontrolluar dhe është mbrojtur me një shtresë metalike rzistente nga korrozionit dhe një lak dekorativ. Pasqyrat e firmës sonë janë garanci për sigurisë dhe mbikëqurjen, poashtu si në ambientet e mbyllura dhe në ato të hapura. Gama e pasqurave të cilat ne i ofrojmë ëashtë relatevisht e plotë dhe shpresohemi të kënaqen kërkest më të larta të klientave.

Ciësia më e lartë në çmime më të ulëta!

Garancia e pasqytave tanë është 60 muaj!


Ekipi MEGAPLAST Kladno Ltd.