Pasqyra industriale


Pasqyrat industriale janë të përshtatura të sigurojnë punë e sigurtë në ndërmarrjet industriale, në ambjentet e brendshme të depove dhe objekteve të mëdha industriale, Korniza në të verdhë-e zezë është në përputhje me direktivën ES 92/58 që i përshtatet sigurisë në trajtimin, lëvizjen dhe punën në këto rrethana. Pasqyra industriale me formë të rrubullakët; Pasqyra industriale me formë të drejtëkëndshe.Pasqyra të rrubullakta


Lloji Përmasat e
pasqyrës në (mm)
Përmasa e
kornizës në (mm)
Distanca e
kombinuar në (m) *
Pesha
(kg Bruto/Neto)
Vëllimi në
(m3)
INDU 600 600 700 22 6.10 / 4.60 0.079
INDU 900 900 1000 35 10.10 / 7.70 0.201


Pasqyra në formë drejtëkëndshe


Lloji Përmasat e
pasqyrës në (mm)
Përmasa e
kornizës në (mm)
Distanca e
kombinuar në (m) *
Pesha
(kg Bruto/Neto)
Vëllimi në
(m3)
INDU 400x600 400x600 500x700 22 5.80 / 4.90 0.051
INDU 600x800 600x800 700x900 30 9.00 / 7.00 0.121
INDU 800x1000 800x1000 900x1100 35 13.30 / 10.60 0.196

* Shuma nga distanca midis vëzhguesi, pasqyra dhe vendi i vëzhguarMbajtësit